Jobopslag

Er du vores nye, smilende customer supporter?

14-02-2024

Vi scorer topkarakterer i kundetilfredshed, og det vil vi gerne fortsætte med - med dig ombord. Vi har brug for Danmarks sødeste og gladeste customer supporter, som elsker at nørde med CMS og hjælpe vores kunder godt på vej.

Hvem håber vi du er?

Du er typen, der bliver motiveret af at hjælpe andre med at opnå deres mål for webkommunikation. Det bliver dig, der hjælper kunden godt i gang på deres nye website og er den, der kender de mange fleksible muligheder i GoBasic og kan vise kunderne de tricks, der gør, at deres flowchart står knivskarpt, nyhedsarkivet er sat op med alle de rigtige indstillinger og sikrer, at en fejl bliver hurtigt rettet af vores udviklingsteam.

Du skal med andre ord have en god portion CMS flair. Måske har du siddet som webredaktør i en myndighed eller virksomhed og været den, de andre altid vidste, de kunne spørge om hjælp. Måske også den, der har undervist internt i brug af jeres CMS.

For at lære dine kunders behov og ønsker godt at kende, kommer du til sammen med projektteamet at hjælpe til med onboarding af nye kunder i GoBasic, til sitet er i luften. Og herefter får du også den daglige kontakt med vores kunder.

Hvad skal du lave?

Efter en grundig oplæring og med masser af sparring fra supportteamet kommer dine opgaver til at blive:

  • Bemande supportfunktionen sammen med vores support team og hjælpe vores kunder med stort og småt
  • Lave mindre projekter og hjælpe kunderne godt i gang i GoBasic
  • Hjælpe med de mere redaktionelle opgaver vores kunder melder ind i supporten og selv kunne lave fejlsøgning, hvis et modul driller
  • Identificere, om vores kunder har ønsker, som vi ikke opfylder endnu, og spille ind i videreudvikling af GoBasic

Velkommen hos Berú

Hos Berú prioriterer vi at have medarbejdere i balance og ved at livet er andet end arbejde. Derfor tilbyder vi et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor der også er tid til familie og fritid. Vi tæller ikke timer, arbejder ikke over, medmindre det virkelig brænder på, og du har mulighed for at arbejde hjemme i et omfang, der passer dig.

Bliver du en del af Berú, tilbyder vi en fleksibel hverdag med masser af faglige udfordringer og plads til udvikling. Vi står ikke stille og arbejder hele tiden på, hvordan vi kan forbedre og udvikle vores virksomhed, arbejdsplads og produkter. Vi hjælper hinanden og samles ofte om meget andet end arbejde - vinterbadning, fredagsbarer og ikke mindst gode lange frokostpauser, hvor stort og småt dagligt vendes. I det hele taget prioriterer vi at have det sjovt når vi tager på arbejde.

 

Hvert år tager vi hele firmaet på tur sammen, hvor turen de seneste par år er gået til Stockholm og Frankrig. Hertil kommer sommerfest, julefrokost, Nordic Race og meget mere.

Har du spørgsmål?

Så kontakt: Kristian Pinholt, Projektchef på 2227 1953 / pinholt@beru.dk eller Iben Bagge, Supportansvarlig på 6169 9796 / iben@beru.dk

Hvordan søger du?

Vi holder løbende samtaler - så skynd dig at søg - den allersidste ansøgningsfrist er fredag d. 1. Marts. Vi håber, at du kan starte hurtigst muligt. Send din ansøgning og CV til pinholt@beru.dk

---------

Berú? Hvem er Berú?

Vi er et digitalt produkthus, der levere websites til det offentlige Danmark på vores egenudviklede SaaS CMS platform, GoBasic. På GoBasic udvikler vi alt fra små kreative kampagnesites til store offentlige myndighedswebsites - både Ministerier, Styrelser og Kommuner.

Herudover producerer vi også film. Vi er i løbende vækst, og vi er nu 30 personer i Danmark og Polen.

Læs mere om Berú og GoBasic her på beru.dk og gobasic.dk.