Morgenmøde 2. marts 2022

Sæt strøm til dit jobopslag og vind kampen om de bedste medarbejdere

28-01-2022

Der er kamp om de bedste medarbejdere. Så når I skal rekruttere, gælder det om at have de bedste kort på hånden.

De fleste, der har skrevet et jobopslag, ved, hvor svær en disciplin, det er. Én ting er at lave en dækkende beskrivelse af arbejdsopgaver og ansvarsområder. Det er svært nok i sig selv. Men endnu mere krævende bliver det, når man forsøger at give et levende indblik i kulturen, stemningen på kontoret eller ambitionerne hos kollegerne – selvom det ofte er er afgørende faktorer, når kandidaten leder efter det rette jobmatch.

På dette morgenmøde får I hjælp til, hvordan I skaber levende og involverende indhold, som styrker jeres rekrutteringsindsats, så kandidaterne får en indbydende forsmag på jeres organisation. Og I får en forlomme i den sultne rekrutteringskø og minimerer dyre fejlansættelser.

Vi giver jer inspiration til videoindhold, viser eksempler og giver vores bedste tips og tricks til at skabe levende karriereuniverser. Og Emil Brix fra Økonomistyrelsen fortæller, hvordan de har brugt filmmediet som en afgørende del af deres rekrutteringsstrategi og deler ud af deres erfaring.

Program

8.45 - Velkommen, kaffe og (Instagramvenlige) croissanter

9.05 - Der er mangel på kandidater, men hvad vil de have?/ v. Berú

9.15 - Sæt strøm til dit jobopslag – inspiration, tips og tricks til karriereunivers og rekrutteringsvideoer /v. Berú

9.45 - “Det er vigtigt at sætte menneskene i fokus, selvom vi arbejder med tørre tal”, oplæg af Emil Brix fra Økonomistyrelsen

10.15 - Spørgsmål og svar

10.30 - Tak for i dag

Hvor?

Berú A/S
Njalsgade 21e, st. 2300 København S.

Hvem skal komme?

Morgenmødet er for dig, der arbejder med kommunikation eller HR i det offentlige og vil have inspiration, tips og tricks til at styrke jeres rekruttering.

Tilmelding