Stillbilleder

Afmystificer arbejdspladsen

Stillbilleder

Organisationens visuelle visitkort

Billeder har en afgørende betydning for, hvor professionelt og indbydende dit site ser ud – og i yderste konsekvens, om brugeren har lyst til blive hængende. Gode billeder giver det rigtige førstehåndsindtryk af sitet, understøtter formidlingen og sætter ansigt på organisationen.

Stillbilleder

Forbruger Europa

Stillbilleder

Sikker Digital

Stillbilleder

Konkurrence- og forbrugerstyrelsen

Stillbilleder

Patent- og Varemærkestyrelsen

Inviter ind bag facaden med

Det er oplagt at bruge billeder til at portrættere de mennesker, der udgør organisationen og give et indblik i deres daglige virke. Det giver en oplevelse af nærhed og autencitet og kan være med til at afmystificere organisationen ved at sætte ansigter på.

Portræt Tonny
Flyrejser lufthavnen

Gør arbejdsområderne konkrete

Det kan være svært at finde billeder, der gør jeres arbejdsområder konkrete og relaterbare for fx borgeren. Ofte ender det med generiske stockbilleder, klichéfyldte motiver eller metaforiske motiver. Ved at få produceret jeres egne billeder har I mulighed for at styre uden om fælderne og formidle jeres arbejdsområder autentisk, illustrativt og smagfuldt.

Stock eller unikke billeder?

“Hvorfor skal jeg investere i nye stillbilleder, når nu der findes så mange udmærkede stockbilleder?”, tænker du måske. Det er der særligt tre grunde til.

For det første giver unikke stillbilleder dig mulighed for at sikre en ensartet billedstil på tværs af dit site. For det andet giver det dig mulighed for at at afbillede lige netop de motiver, du ønsker. Og for det tredje giver det personlighed og autencitet til dit site. Der findes stockbilleder af fin kvalitet, men de vil ofte bære præg af at være taget i et andet land end Danmark, og det kan de fleste besøgende på dit site hurtigt afkode. Det er svært at undgå et generisk udtryk med stockbilleder.

kundeservice FE
call-center stockbillede

Kombiner med andre produktioner

Det kan være en fordel at producere jeres stillbilleder i forbindelse med filmproduktioner, fx brandfilm, baggrundsfilm eller medarbejderfilm Det skaber både en rød tråd i jeres visuelle udtryk og sparer timer i budgettet.

Læs mere om filmproduktion i Berú her

Priseksempel

Stillbilleder

Billedpakke

Pris fra:
38.500 kr

Med en billedpakke hjælper vi jer med at sikre, at jeres visuelle udtryk er ensartet og af høj kvalitet på tværs af sitet. 

 

  • Afklaring: billedstil og motiver
  • Skud af billeder (to lokationer, to dage, fuld og evig brugsret)
  • Udvælgelse, redigering og beskæring (25 billeder + 8 portrætter)

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om processen, prisen eller noget helt tredje? Så er du meget velkommen til at ringe eller skrive. Vi er flinke og rare og de indledende snakke er naturligvis helt uforpligtende.

Kontakt

Johan Ingemann

Partner & Director of Film

E: johan@beru.dk
T: +45 4182 9796

Kontakt

Morten Langkjær

Partner & Head of Production

E: morten@beru.dk
T: 60904475

Kontakt

Heidi Keller

Head of Creative

E: heidi@beru.dk