Skab vedkommende film om kommunens aktiver

Hvad er jeres største aktiv? De brede sandstrande og dybgrønne skove? Eller det driftige erhvervsliv og de engagerede borgere?

I dag er velproduceret visuelt materiale en uundværlig del af en professionel kommunikationsindsats. Og de danske kommuner har mange aktiver, som rummer et stort potentiale for at skabe vedkommende, autentiske og lokale visuelle fortællinger.

Film, der styrker jeres brandingindsats

Film giver et stærkt afsæt for at kommunikere tidssvarende og i øjenhøjde med borgere, erhvervsliv og andre interessenter. Det får jer til at stå stærkere, uanset om I vil:

  • tiltrække tilflyttere, turister og erhvervsliv
  • synliggøre kommunens mange tilbud
  • skabe stolthed og samhørighed blandt borgere og medarbejdere i kommunen

Hvor skal man starte?

I princippet kan film formidle alt fra kommunens vision til de nyeste retningslinjer for renovation. Derfor tilbyder vi et uforpligtende kaffemøde, hvor vi hører om jeres behov og idéer og giver vores råd til, hvordan vi skaber en seværdig filmisk fortælling.

Til inspiration har vi udviklet et lille idékatalog:

Film der formidler det helt særlige ved netop jeres kommune, i én samlet fortælling.

Portrætfilm, der kan bruges til at rekruttere tilflyttere, tiltrække virksomheder eller synliggøre kommunens arbejde, fx:

  • “Med kommunen på arbejde”: Man følger en SoSu på arbejde i ældreplejen, en skolelærer og en renovationsmedarbejder.
  • “Hej, vi er så de nye!”: Man møder en tilflytterfamilie og hører om deres overvejelser for at flytte hertil og deres oplevelser med at bo her. Det kan fx være børnefamilier, der fortæller om kommunens børn- og unge-tilbud eller seniorer, der fortæller om gode seniortilbud.
  • “Forretningsskaberne”: Man møder en virksomhed, som ligger i kommunen og hører om, hvilke overvejelser de har haft om at placere sig der, hvad kommunen kan tilbyde, og hvad de oplever, at kommunen gør for erhvervslivet.

Film der fx viser borgernee, hvordan de sorterer affald eller skriver deres barn op til et dagtilbud. Filmene kan fx bruges proaktivt i forbindelse med udrulning af nye retningslinjer fra kommunen eller andre offentlige tiltag.

Medarbejderfilm sætter ansigt på jeres kommune og skaber god mulighed for identifikation for potentielle medarbejdere. Derfor er jeres medarbejdere de vigtigste ambassadører for jeres organisation, når I skal tiltrække nye talenter.

Korte, loopende filmsekvenser af fx kommunens aktiver, der skaber liv på kommunens hjemmeside.

Vi laver 100+ film årligt i Berú

I Berú løser vi digitale kommunikationsudfordringer, og vores inhouse filmproduktion udgør den ene af grundsøjlerne i bureauet.

Vi har udviklet og produceret film for offentlige instanser og private virksomheder i over et årti og laver mere end 100 filmproduktioner årligt. Derfor kan vi filmformatets fordele og begrænsninger på fingerspidserne og kan hjælpe med både rådgivning, udvikling og produktion.

Læs mere om Berú's filmproduktioner

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om processen, prisen eller noget helt tredje? Så er du meget velkommen til at ringe eller skrive. Vi er flinke og rare og de indledende snakke er naturligvis helt uforpligtende.

Kontakt

Johan Ingemann

Partner & Director of Film

E: johan@beru.dk
T: +45 4182 9796

Kontakt

Morten Langkjær

Partner & Head of Production

E: morten@beru.dk
T: 60904475

Kontakt

Heidi Keller

Head of Creative

E: heidi@beru.dk