Bolig- og Planstyrelsen kom til Berú med en liste på over 20 subsites, de er ansvarlige for, og som de gerne ville launche i GoBasic.

Bolig- og Planstyrelsen

Familiedesign til 22 subsites på egen hånd

Bolig- og Planstyrelsen kom til Berú med en liste på over 20 subsites, de er ansvarlige for, og som de gerne ville launche i GoBasic. For at holde Berús involvering på et minimum - og udgifterne nede - foreslog de, at vi lavede en målrettet “Do It Yourself”-guide til dem, med alle de steps man skal igennem for at kunne launche et website: Opstart, risikoanalyse, konfiguration, brugeroller, e-læring, UX, valg af IA og design, webtilgængelighed m.m. 

De ville altså selv tage over på projektledelsen og vælge det visuelle udtryk til de forskellige subsites inden for rammerne af det nye BPST familiedesign, som Berú har lavet til dem. Vi var vilde med idéen! Og sidder selvfølgelig klar i supporten, når der skal launches og peges domæner.

Leverancer

  • Familiedesign: IA- og designkoncept med spændvidde til 22 forskellige subsites
  • Designet dokumenteret i designguide
  • Drejebog til at opsætte webprojekter selv
  • Mulighed for tilkøb af designprojekter

Vi blev så inspireret af projektet, at vores direktør Rasmus Rudolf har skrevet en bog til webkommunikatører, der gerne selv vil bygge en hjemmeside i GoBasic.

Bestil bogen gratis her

Hvem er Bolig- og Planstyrelsen?

Bolig- og Planstyrelsen er en styrelse under Indenrigs- og boligministeriet med ansvar for en bred vifte af myndigheds- og udviklingsopgaver inden for bolig-, bygge-, plan- og landdistriktsområdet. På webfronten har de ansvaret for en lang række subsites som fx planinfo.dk, livogland.dk mfl.

Gå til Bolig- og Planstyrelsen